Wednesday 15 October 2014

tags though

Kažkaip užsiskaičiau savo blogą, nes nesimiega. ( whoa 10 už gramatiką) Perskaičiau daugiau nei metus atgal ir tik dabar suvokiau, kokia miserable buvau. Gal tiesiog tik tokiom akimirkos norėdavosi rašyt, bet rimtai pagalvojus, tikrai labai dažnai aplankydavo tokios sunkios dienos, kad šia akimirka (vnsk. vard.) džiaugiuosi. Dabar gyvenu tik sau. Galiu miegoti nuoga, nors anksčiau apie tai net sau pagalvot neleisdavau. Galiu vidury nakties išeiti į lauką ir kvėpuoti po lietaus esančiu gaiviu oru. Galiu vaikščioti po parkus valandų valandas ir grožėtis pasauliu. Galiu visą dieną žiūrėti draugus ir nesijausti kalta. Galiu daryti viską, ką noriu. Galiu nueit į parduotuvę, nusipirkt plaukų dažų ir nusidažyt. Galiu paprastą dieną dažytis tamsiu lūpdažiu. Galiu viską.  Šita laisvė man yra tokia reikalinga už praėjusius metus, kad net širdį spaudžia.







Pasirodo tiek ir tereikėjo, kad 'susitvarkyčiau gyvenimą'. Dabar telieka tik užpildyti jį meile. O jau dėl šitos, reikės daug darbo įdėt. Galėtų daug lengviau ateiti, negu šitas naujas gyvenimas. Ir grečiau.


6 comments:

  1. Studentiška laisvė yra jėga, net nebe taip gaila, kad mokykla pabaigei :3

    ReplyDelete
  2. Oj, koks siltas irasas... Ir labai artimas, nes pati po metu pradedu studentiska gyvenima, tad visada labai idomu paskaityti, kam kaip sekasi,o kai isgirsti tokius atsiliepimus, kaip taviskiai, tai ir sypsena netyciom isspaudi :))) Didziausios tau sekmes ir toliau taip dziaugtis nauja pradzia!:)

    Tiesa, taip pat kvieciu aplankyti ir mano bloge http://kanarele.blogspot.com/ ir galbut net prisijungti prie nauju skaitytoju rato, visada labai laukiame:))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ačiūū labai labai už tokį gražų komentarą! Gal man dar ir per anksti sakyti, bet studentiškas gyvenimas yra daug geriau nei ta laisvė, kurią patiri suėjus 18kai.
      Būtinai aplankysiu, dėkui dar kartą!

      Delete